Polgármesteri Hivatal

MAKLÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL


3397 Maklár, Templom tér 30.

Tel.: +36-36/557-000, Fax: +36-36/557-001

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ügyfélfogadás:

Hétfőn 8-12, 13-17 óráig, kedden 8–12 óráig, csütörtökön 13-16 óráig, pénteken 8-12 óráig

Szerdán nincs ügyfélfogadás!

 

Polgármester:

Hanuszik Csaba 

Fogadóórája: hétfőn 15-17 óráig

E-mail: polgarmesterEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.u

 

Jegyző:

Kassai Magdolna

Fogadóórája: hétfőn 15-17 óráig

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Ügyintézők:

Adóügy: Bodáné Fülöp Judit   E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Anyakönyv, hagyaték: Nagy Gyuláné   E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pénzügy: Trenkáné Madarassy Erika, Birinyiné Tóth Ágnes  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szociális ügyek: Kovácsné Bak Ágnes    E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Közadattár

Magyar Államkincstár

Maklár Község régi weboldala

 

Támogatók

Új Magyarország

 

 Maklár-Nagytálya Televízió 

 

 

 

 

 

 

Bejelentkezés

TiGeRSoft weboldal készítés
Weboldal készítés